Nieuws en jaarbrief 2019

Bedankt voor alle hulp

Beste tuinders,

Wij als bestuur willen jullie bedanken voor de hulp bij  de opknapdagen en klus zaterdagen. Er is afgelopen seizoen  een hoop gedaan en verzet onder andere het voor terrein bij de poorten opknappen. Diverse tuin grondig opgeruimd zodat ze weer verhuurd konden worden. En de houtwal aan de kant van de A73 is al heel veel gedaan. Wij hopen dat er volgende jaar nog meer tuinders komen om de handen uit de mouwen steken. Zodat het complex er netjes bij komt te liggen en blijft liggen. Nogmaals bedankt

Groeten, het bestuur


Opbouwdagen 2019

Woensdag 26 juni van 10.00 tot 12.00 is de eerste opbouwdag van 2019. Op deze dag zullen we de entree van ons complex aanpakken. Graag nodigen wij leden uit om hierbij aanwezig te zijn zodat we samen de vereniging kunnen verbeteren. Meer informatie vind u onder het kopje opbouwdagen.


Clubgebouw

Graag willen we iedereen vragen om de toegangsdeur bij vertrek af te sluiten. Geregeld wordt de toegangsdeur van ons clubgebouw ’s morgens open aangetroffen. We zijn dan NIET verzekerd tegen diefstal! Ook brandt vaak de verlichting op de toiletten, doet u alstublieft het licht weer uit.


Afvalstorten is verboden

U mag geen afval neerzetten bij de poorten (ook geen plastic- of snoeiafval). Ook zijn we wederom benaderd door Bureau Toezicht en Handhaving over storten van afval vóóraan rechts in de Smallesteeg. Dit is ten strengste verboden. De politie beboet overtredingen.


Beste tuinders.
De jaarbrief voor 2019 kunt u hier lezen of hieronder: